Stolt över min pool

January 24, 2014

Jag har skaffat mig en helt fantastisk trädgård på baksidan. Det är inte en mesig trädgård utan den är ganska stor och tar mycket plats, det är också mer träd och sådant än blommor, men det är en hel del blommor också. I mitten av allt är en stor pool som jag lät bygga förra sommaren, det var svenskapoolfabriken som jag hade anlitat och de utförde jobbet perfekt. Det jag gillar mest med poolen är att det har ett litet artificiellt vattenfall med stenar där vattnet rinner ner och in i poolen så det ser helt paradisaktigt ut. När man är i trädgården så känns det nästan som att man är mitt i djungeln eller i någon mysig avskiljd del av någon svensk mystisk skog. Det är hur mysigt som helst och jag har hela tiden folk över som förundras över hur vackert det är i min trädgård, då känner jag mig så stolt.

Leave a Reply