Fantastiskt att köpa en pool

February 26, 2014

Jag gillar inte riktigt att ge bort presenter, men det är mest för att jag är så dålig på det. Min pojkvän är också dålig på det så vi har bestämt att vi inte ger varandra presenter. Vi tycker att vi har allt som vi vill ha, vi tycker inte att vi behöver massa prylar för att vara lyckliga. Det är inte en bra modell för ett samhälle och jag tycker att det bara har blivit värre på senare tid. För att protestera mot detta så gör vi så att vi inte köper varken julklappar eller födelsedagspresenter. Vi köpte dock en present till oss själva nyligen, men det var ett stort beslut, nämligen en pool från poolkungen och det var helt fantastiskt att kunna köpa en pool. Jag tänker fortfarande på hur bra det känns, de har inte börjat bygga än men jag ser verkligen fram emot det.

Leave a Reply