En trygghet

May 13, 2014

Jag har nyligen fått barn och det är ju helt fantastiskt, det finns ingenting som kan beskriva den upplevelsen att få ett barn. Det är mitt första barn så allting är väldigt nytt och även om jag för det mesta är väldigt glad så kan jag också känna mig lite orolig över att saker hemma inte är tillräckligt säkra. Det var därför jag bland annat köpte barnsäkra eluttag från schneider. Jag tror att det var en väldigt bra idee både för lilla Elsa och för min skull, då slipper jag i alla fall oroa mig för den saken. Jag tror att det är väldigt viktigt att tänka på sådana där små saker för man vet aldrig vad som kan hända när man inte ser. Man kan ju inte hålla koll på sina barn varenda sekund och då är det skönt att veta att vissa saker inte kan hända. Det är liksom en trygghet.

Leave a Reply